Това е брутално престъпление, което е било предварително замислено. Огромна

...
Това е брутално престъпление, което е било предварително замислено. Огромна
Коментари Харесай

Съседки на убития доцент: Какъв секс на 70 години?

Това е брутално закононарушение, което е било авансово замислено. Огромна мръсотия се изля върху него и нас, а той и на мравката път правеше. Имаше над 300 научни изявления у нас и в чужбина. Двата нови сорта – салата " Ира " и алабаш " Ники " са кръстени на нас. Носят нашите имена. Потресени сме. В потрес сме. Всички в Садово, Чешнегирово, който го е помолил да отиде и да им види растенията за заболявания, постоянно се е отзовавал. Винаги е помагал. Какви бяха тези помии, не мога да разбера…Пенсионер е и не е преподавал от доста години ". Думите са на брачната половинка на убития с бейзболна бухалка в понеделник вечерта край Пловдив доцент Стефан Нейков – Ирина и на двете му деца Николай и Наталия пред " Агенция Монитор ".

Арестуван за жестокото закононарушение е 42-годишен мъж, който е брачен партньор на студентка, на която убитият трябвало да спомага за взимане на изпити против секс и пари, е версията на проверяващите. Близките и приятелите на жертвата обаче не скриха своята гадност от това.

" Боже Господи, какъв секс на 70 години?! Айде в този момент! ", изригнаха и съседки на фамилията. Според тях убитият доцент бил постоянно подготвен да оказва помощ на комшии и другари. " Слизаме да чистим пред блока, той е първи. Негов другар се разболя, ходеше да му пазари. Не имаме вяра да е желал пари и секс от студентка ", споделиха дамите.

Съпругата Ирена и децата й се чудят по какъв начин ще продължат живота си и по какъв начин ще гледат хората в очите оттук насетне. Те не знаят и по кое време ще е погребението, макар че им звънят хора от цялата страна, тъй като първо трябвало от прокуратурата да наредят от Съдебна медицина да освободят натрупа. Синът Николай, който също е академик в Института по растителни генетични запаси в Садово, е засегнат от обстоятелството, че са изкарали татко му надали не полов фанатик. 

Вечерта на 2 юли доцент Стефан Нейков е имал уговорена среща с 32-годишната студентка. Трябвало да се видят покрай Спортната зала в село Оризари до Пловдив. Ненадейно там се появил мъжът на студентката, който почнал да постанова пенсионера с бейзболната бухалка.

Към 22 часа агонизиращият академик бил открит до колата си на бул. " Христо Ботев "   в Пловдив и умрял малко след идването на колата за спешна помощ.След това 32-годишната жена тръгнала към река Марица, където изхвърлила бейзболната бухалка. Мъжът й се отдалечил в друга посока. Ден по-късно студентката завела служителите на реда до мястото на речния бряг и им посочила къде е изхвърлила оръжието на убийството.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР