Това е бившият министър-председател на България. Голям фен на бойните

...
Това е бившият министър-председател на България. Голям фен на бойните
Коментари Харесай

Чакат Бойко Борисов в Бургас утре, мароканската легенда Бадр Хари го покани на Glory89

„ Това е някогашният министър-председател на България. Голям почитател на бойните спортове “, показали го на мароканската легенда хора от екипа му

Бадр Хари, един от най-великите кикбоксьори за всички времена и звезда на идния Glory89, който ще се организира на следващия ден в Бургас, се е засякъл инцидентно с Бойко Борисов на автомагистралата, оповестиха очевидци за Флагман.бг.

Срещата им е станала на бензиностанция край София. Хора от екипа на Бадр Хари забелязали водача на ГЕРБ и незабавно срещнали мароканската легенда с него.

„ Това е някогашният министър-председател на България. Голям почитател на бойните спортове “, показали го те. Борисов от своя страна изтъкнал какви достижения има в каратето и очевидно е впечатлил новия си прочут, който го поканил на следващия ден вечер да пристигна в Бургас, с цел да гледа борбата му с естонеца Уку Юрендал.

„ Ела да видиш по какъв начин ще направя най-хубавият нокаут на годината “, обърнал се Бадр Хари към Борисов, описаха очевидци на срещата.

Борисов все не е удостоверил, че ще дойде в Бургас на следващия ден, само че всички го чакат. На трибуните ще са огромна част от кандидат-кметовете на ГЕРБ в района.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР