Това е безобразие, което се случва. Това заяви Методи Лалов,

...
Това е безобразие, което се случва. Това заяви Методи Лалов,
Коментари Харесай

Лалов за връщането на Валентин Димитров в ``Пирогов``: Това е безобразие. В сряда има организиран протест пред МЗ

Това е безсрамие, което се случва. Това съобщи Методи Лалов, някогашен арбитър и ръководител на СРС, в ефира на ``Евроком`` във връзка решението на служебният министър на опазването на здравето Галя Кондева да анулира заповедта за уволняване на шефа на " Пирогов " Валентин Димитров.

В сряда от 16:30 часа ще има митинг, проведен от Фондация ``Даная``. Той ще се състои пред Министерството на здравеопазването, добави още той.

Имаме доста какво да кажем на Кондева. Тази жена участваше във кино лентата на Валя Ахчиева за нарушаванията в ``Пиргов``, които бяха открити във връзка със гибелта на Даная. Тогава доста благо говореше, само че в този момент виждаме на чия страна е, посочи Лалов.

Тази жена очевидно е поставена там да извърши тази поръчка, безапелационен беше някогашният арбитър.

Валенти Димитров бавеше правосъдния развой. Съдът сподели тотална беззащитност, акцентира Лалов.

Галя Кондева преди години е била в НЗОК, и в този момент е била началник на Болницата за интензивно лекуване на хематологични болести, била е и в частната сфера дълго време, само че и дълго време в НЗОК. Някога е приела “на гости” ГДБОП, имало е кавги, имало е следствия по отношение на медикаменти. В последна сметка не е упрекната, не е ясно какво се е случило - в България в никакъв случай не е ясно поради СПИН-а, който е обхванал “Пирогов” и опазването на здравето. Синдром на добита институционална непълнота. Това е новият СПИН, добави още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР