Това е абсурд!Така отговори водачът на листата на БСП за

...
Това е абсурд!Така отговори водачът на листата на БСП за
Коментари Харесай

Елена Йончева на обвиненията, че има три къщи за гости: Това е абсурд!

Това е парадокс!

Така отговори лидерът на листата на Българска социалистическа партия за евроизборите Елена Йончева пред медиите на обвиняванията, че има три къщи за посетители. Информация за това се появи в уеб сайтове, подкрепящи Бойко Борисов.

Моя свекър е шеф още преди да познавам това семейство, разяснява Йончева.

``
реклама

В България има жълто-кафяви медии, сподели тя в отговор на въпроса по какъв начин си изяснява приключването на сходна информация тъкмо преди изборите. Йончева акцентира, че има правила, по които се вършат журналистически следствия.

В изказването си пред публицистите в Елхово Йончева бе безапелационна, че левицата ще победи на идните избори за Европейски парламент.

Трябва да има гражданска война в приходите на хората, посочи тя. Според Йончева " с това държавно управление няма по какъв начин да се измъкнем от днешното състояние ", в което " селата са като че ли минали през война ".

В момента, в който левицата завоюва, ГЕРБ ще изчезне и това ще даде късмет на десницата да се възроди, безапелационна е лидерът на алената евролиста.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР