“Това е абсурд – хора, които не са членове на

...
“Това е абсурд – хора, които не са членове на
Коментари Харесай

БСП изригна срещу новото обединение Бузлуджанци

“Това е парадокс – хора, които не са членове на Българска социалистическа партия и даже са основали други партии, да споделят какво да прави Българска социалистическа партия и да основават придвижвания вътре в партията ", съобщи заместник-председателят на парламентарната група на “БСП за България ” Иван Ченчев по Народоосвободителна въстаническа армия по отношение на раждането на идейно-политическо обединяване, което ще се назовава " Бузлуджа "

“Пирински, Божинов, Масларова, Манолова, Първанов, Добрев и други са остарели лица в БСП отдавна желаят да овладеят партията и се пробват да го създадат по всевъзможен метод ”, заяви Ченчев " Тези остарели лица ли са модерното ляво? Не, това са хора, които гледат главно персоналния си интерес ”, заявява той.

По думите на Ченчев, Българска социалистическа партия не се тормози от различни листи, защото и на последните избори е имало такива и ясно се е видяло, че тежест в лявото пространство има само Българска социалистическа партия.

Бившият член на Българска социалистическа партия и сегашен водач на " Левицата " Костадин Паскалев пък прикани Корнелия Нинова да си признае зависимостта на Делян Пеевски. Пред БНР той разгласи, че е извънредно време водачът на Българска социалистическа партия " да си посипе главата с пепел, да признае зависимостта от хора, като Делян Пеевски и други сходни, и да напусне все отново не до такава степен унизена, управлението на Българска социалистическа партия, като остави опцията младежи от калибъра на Иван Таков да поемат управлението на партията ".

" Всеки член на Българска социалистическа партия е бузлуджанец, тъй като Бузлуджа е знак на лявото в България, празникът на едно огромно ляво семейство ", по този начин пък експремиерът Сергей Станишев разяснява персоналното си присъединяване във вчерашното основаване на клуба, на което той отиде и седна паралелно с някогашния водач на Българска социалистическа партия и някогашен президент на страната Георги Първанов - за първи път от доста години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР