Това дори не е пробен балон, Мъск просто се забавлява.В

...
Това дори не е пробен балон, Мъск просто се забавлява.В
Коментари Харесай

Помирение по Илон Мъск: Мъниста вместо злато

Това даже не е експериментален балон, Мъск просто се забавлява.

В листата с условия за „ руско-украинския мир “ от Илън Мъск има прекалено много неприемливи грешки, с цел да го считаме за начало на пазарлък от страна на Вашингтон или Републиканската партия на Съединени американски щати, предвкусваща успеха в изборите за Конгреса.

Това е поразително видно в образеца с Крим. В един туит Мъск предлага да го считаме за „ публично съветски “, само че в идващия той приканва „ да се вслушаме във волята на кримчаните, в коя страна би трябвало да живеят “.

Тоест, това даже не е експериментален балон, Мъск просто се забавлява. Да не приказваме за обстоятелството, че въпросът е закрит за Русия освен за Крим, само че и за четирите други района: там не е допустимо прегласуване.

В същото време зад тази поредност от „ мироопазващи ” туитове, които бяха публикувани в десетки хиляди репостове, се вижда доста показателна позиция:

- Украйна не е субектна, тя е просто полесражение (Киев ще направи каквото й се нареди);

- териториалната целокупност на Украйна няма никаква стойност (може да се дели както желаете, задоволителни са референдуми под егидата на ООН);

- Русия е субектна и би трябвало да получи най-малко нещо: от нови земи до безпристрастен статут на Украйна;

- самата война (освен в случай че не прерасне в нуклеарна международна война) ще приключи с победа на Русия заради несравнимия капацитет на двете страни (тоест западната помощ за Киев, в това число и системата Starlink на самия Мъск, не се смята за нещо значимо ).

Лесно е да си представим, че даже този информативен балон на Мъск, с минимални реверанси пред Москва, ще провокира осезаемо раздвижване в съветската „ партия на мира “. Какво да кажем за по-сериозните оферти, които сигурно ще последват.

Може да се допусна, че след известно време Съединени американски щати ще предложат мир на Русия при следните условия:

- Въоръжените сили на Украйна получават команда „ стоп “;

- Крим, по този начин да бъде, е ваш (но на картите го рисуваме в украински цвят);

- другите четири района са си де факто ваши (но Киев, мине се не мине, може да ги бомбардира);

- границата - по днешната контролна линия;

- отменяте мобилизацията във въоръжените сили на Руската федерация и в отбранителната индустрия.

Тоест получаваме несъмнено статукво +, със замразен спор за N години.

Човек също може да си показа, че мнозина в Русия биха сметнали сходно предложение за най-хубавото допустимо. Особено в случай че бъде подсилено с премахването на редица наказания, с цел да може истеблишмънта и неговият бизнес да се върнат към „ остарелия живот “.

Трябва да се разбере обаче, че съгласно този сюжет безусловно нищо няма да се промени в следвоенна Русия.

Всичко ще остане както преди: страната още веднъж ще изпадне в хибернация, а концепцията за връщане на Руската федерация към „ цивилизования свят “ и „ световното разделяне на труда “ ще надделее в съзнанието на елитите.

И пет години по-късно, когато Украйна ненадейно реалокира танковете си на юг, ще я посрещнат все същите батальони с размер на взвод – с надписвания, само че без съвременни връзки и БПЛА. И демобилизираните хора още веднъж ще стартират да надяват бронежилетките под празничните фойерверки в безкрайния Ден на града.

Спечелването на войната, както учат самите англосаксонци, значи реализиране на свят, който е по-добър от предвоенния. За Русия това ще стане допустимо, в случай че са изпълнени три условия:

1. Екзистенциалната опасност „ Украйна като анти-Русия “ престава да съществува.

2. Съединените щати и НАТО дават гаранции за сигурност на Руската федерация на равнище обвързващи съглашения.

3. Самата Русия се връща от войната преобразена: с нова войска, нова военна техника, нов храбър хайлайф, нови връзки в обществото. И с новата идеология на „ Руската опция “ – основана на програмната тирада на Путин от 30 септември.

Това би трябвало да го имат поради всички, които бъркат мъниста със злато, предприемач с политик, подправен байрак с бяло знаме и края на войната с Победата.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР