Това дали има задържани за 24 часа, ще ясно до

...
Това дали има задържани за 24 часа, ще ясно до
Коментари Харесай

Иван Гешев съобщи и за проверка на ДАНС в МОСВ, разпитват над 30 служители

Това дали има арестувани за 24 часа, ще ясно до края на деня. Това сподели пред публицисти Иван Гешев – основен прокурор на Република България, във връзка профилираната акция в Перник, написа Блиц. 

" Не съм имал среща с регионалния шеф на Перник, организирах среща с кмета на града. Очакват се съществени резултати от тази акция “, добави още Иван Гешев.

„ Подробни изказвания ще даде профилираната прокуратура, където ще бъдете осведомени с всички детайлности на досъдебното произвеждане. На територията на Перник и София се организира досъдебно произвеждане, обвързвано с водната рецесия в Перник. Действията се организират от следователи от профилираната прокуратура, взаимно с ДАНС, Министерство на вътрешните работи и КПКОНПИ.

В Министерство на околната среда и водите се прави инспекция от чиновници на ДАНС и Министерство на вътрешните работи, по отношение на разпределената от мен инспекция касаеща другите разрешителни режими за отпадък импорт от Италия “, съобщи основният прокурор.

„ Планът планува до на следващия ден да се разпитат над 30 лица “, сподели Иван Гешев.

Главният прокурор означи, че не е уведомявал премиера Бойко Борисов за спецакцията. „ Не ми е работа да го известявам. Най-вероятно той е осведомен “, добави още Гешев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР