Това да ръгаш журналисти, никой премиер и президент не би

...
Това да ръгаш журналисти, никой премиер и президент не би
Коментари Харесай

Борисов: Петков ръга журналист, а после телевизиите го презаписват

Това да ръгаш публицисти, никой министър председател и президент не би го направил. Той се изложи. Такъв коментар направи на брифинг през днешния ден Бойко Борисов във връзка драмата на Кирил Петков с репортера Николай Караколев от оня ден. На къдъра се вижда по какъв начин до момента в който той предизвика Петков с въпроси за Лена Бориславова, министър председателят го сръгва с лакът.

Борисов упрекна медиите, че след случката, са ходили да презаписват някогашния министър председател, с цел да не се виждат въпросните фрагменти. 

Той се изложи, а националните малките екрани след това отидоха да го презаписват. Ние го видяхме, след това в репортажите на малките екрани го нямаше, съобщи водачът на ГЕРБ.

Правителството на ГЕРБ е единственотото, предприемало деяние по стягане на контрола на заплащане с Данък добавена стойност и данък и търговията с горивата. Това обявиха на брифинг на ГЕРБ. Те припомниха, че са били въвели контролни измервателни уреди и за бензиностанциите, само че анулирано от държавното управление Орешарски. 

В тази връзка " Лукойл " бе под непрекъснат надзор по време на властта на ГЕРБ, увериха от партията.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР