Това, че заместник главният прокурор е признал, че е сгрешил,

...
Това, че заместник главният прокурор е признал, че е сгрешил,
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Това, че Сарафов е признал, че е сгрешил, не променя факта, че е имало взрив до колата на Гешев

Това, че заместител основният прокурор е признал, че е сбъркал, не трансформира обстоятелството, че е имало гърмеж до колата на Гешев. Това сподели заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от „ Възраждане “ Цончо Ганев пред Българска национална телевизия.

Повод за коментара му епозицията на шефа на Националната следствена работа и заместник-главен прокурор Борислав Сарафов, че при първичния си брифинг е бил измамен от думите на основния прокурор Иван Гешев за фамилията му. В позицията си, изпратена до Българска телеграфна агенция, Сарафов написа:

„ Държа да поясня, че думите ми, произнесени от мен на брифинга на 1 май наоколо до местопроизшествието, а точно: „ единствено една случайност е избавила, както основният прокурор и фамилията му, по този начин и редица инцидентни хора “, са произнесени, защото аз самият съм бил измамен от думите на господин Гешев, че се тормози за децата си. " Сарафов декларира, че съжалява, в случай че е внесъл комплициране, че фамилията на основният прокурор е пътувало с него.

Цончо Ганев разяснява, че няма значение какъв е бил гърмежът и какви са следствията от него. Това е атентат против основния прокурор. Без значение по какъв начин се споделя, това е атентат против страната, добави депутатът от „ Възраждане “.

Така че, грешката на заместника на Гешев по никакъв метод не трансформира обстоятелството, че има атентат. Оттук нататък дано следствието да реши кой е отговорен и кой го е направил, добави Ганев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР