Това, че сте опозиция, не значи, че постоянно трябва да

...
Това, че сте опозиция, не значи, че постоянно трябва да
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Будинов към БСП: Не казвайте на черното бяло. Ако не помагате, не пречете

Това, че сте съпротива, не значи, че непрекъснато би трябвало да бъдете контра и да се пробвате да вкарвате някакви антитези. Това сподели от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов, обръщайки се към ПГ на Българска социалистическа партия, написа Novini.bg.

По-рано от левицата внесоха проекторешение, с което желаеха да бъде върнат парламентарният надзор и упрекнаха ръководещите, че не оказват помощ на артистите в изключителната обстановка.

Парламентарният надзор няма да даде някаква кой знае каква информация за артистите. Те могат да я видят на уеб страницата на Министерството на културата. В последните дни дружно с министър Банов не спирахме да се срещаме и да работим с артистите, с цел да забележим какви най-хубави ограничения да вземем, с цел да им помогнем, съобщи Будинов.

Недейте да казвате на бялото черно още веднъж. Не чакам хвалба, само че се надявам да не пречите. Ако не помагате, просто не пречете,  заяви депутатът от ГЕРБ в обръщението си към сътрудниците си от левицата.

Благодаря на всички актьори, които виждат какво се прави за тях и застават зад държавното управление. Тази пандемия един ден ще свърши и аз се надявам, че залите още веднъж ще бъдат цялостни. Хората, които са на щат в театрите, не престават да си получават заплатите. Хубаво е в такива моменти хората на изкуството да се сплотяваме. За мен изкуството е над политиката, сподели още Егени Будинов.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР