Това, че си си купил билет за ВИП-ложата вече не

...
Това, че си си купил билет за ВИП-ложата вече не
Коментари Харесай

В Русия вече бият и във ВИП-ложата

Това, че си си купил билет за ВИП-ложата към този момент не може да ти подсигурява сигурност по време на мач в Русия.

В това се убеди почитател на Спартак Москва по време на мача от първия кръг на локалното състезание против Динамо на стадион " Арена Химки ". Двубоят приключи миролюбиво - 2:2, само че събитията на трибуните и в частност ВИП-ложата, бяха много нагорещени.

" Няколко фена на домакините прескочиха огражденията и започнаха да бият мъж с фланелка на Спартак. Полицаи или стюарди в близост нямаше. Всички просто седяха и гледаха побоя или снимаха с мобилните си телефони. Мъжът получи доста удари по главата.

Като се посъвзе, отиде да написа недоволство в полицията. Пристигналите лекари не го откриха. 15 минути след случая пристигнаха и чиновници на ОМОН, които бяха посрещнати с овации.

Всички в ложата бяха на страната на побойниците, като обясниха, че битият ги е предизвикал с обидни жестове и викания в поддръжка на Спартак ", споделя участвал на багра публицист на уеб страницата Чемпионат.

По време на мача хулигани са се опитвали да потърсят разпра и с някогашния футболист на Динамо Роман Зобнин, който сега е състезател на Спартак.

Той също е бил в злощастната ложа със брачната половинка си, само че е съумял да се измъкне в точния момент, въпреки и да се възвръща сега от тежка травма.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР