Това, че се сравнява с такива имена възмути много хора,

...
Това, че се сравнява с такива имена възмути много хора,
Коментари Харесай

След Скандала, Който Разрази С Тирадата За Пиянството Терзийски С Тежки Думи За Ласкин

Това, че се съпоставя с такива имена възмути доста хора, много от тях го охулиха и за това, че се е прикачил към нещастието с артиста.

" Бог да елементарни Иван Ласкин! Много мислих за него и нямаше по какъв начин да не напиша подобен дребен панфлет, въпреки че забравихме, че Човекът заслужава доста повече. Не Ласкин, а Човекът. Иван Ласкин е прелестен артист. Артистите не умират. Докато има изкуство, ще го има и индивидът ", разясни Терзийски, написа Пик. " Артистите умират от пиянство, аз инцидентно съм жив ", написа в скандалния си фейсбук пост той.

Българите сме станали безразлични. " Сега някой починал - огромна работа. Някой се родил - огромна работа. Това всеобщо равнодушие е грозно ", сподели писателят.

Всичко се движи в познатия ни свят на приливи и на отливи. Сега бил един от приливите на мракобесие и долнопробна чалга. " Надявам се той да оттече. Едни умряха, други полудяха, трети избягаха в чужбина. Но се раждат и нови. Но старите би трябвало да им дават ръка и да им вдъхват вяра ", разясни Калин Терзийски.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР