Това, че премиерът Петков отиде на протеста днес, беше въпрос

...
Това, че премиерът Петков отиде на протеста днес, беше въпрос
Коментари Харесай

Доц. Антоний Гълъбов коментира хода на Кирил Петков да отиде при протестиращите

Това, че министър председателят Петков отиде на митинга през днешния ден, беше въпрос на образование. Те са имали диалог с Костадин Костадинов, на който са говорили за отпадане на зеления документ. Той схваща какъв е капацитетът на „ “ и това, че тяхната поддръжка продължава да пораства. Това са дезориентирани хора, само че все по-гневни. Това съобщи политологът доцент Антоний Гълъбов в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

„ Стратегията на „ “ работи. Нека не забравяме, че това също беше партия на митинга. Когато приказваме за ПР доста постоянно пропущаме, че това е диалог с разнообразни публики. Това бе ход, който няма да се отрази на митинга “, изясни той.

„ Малко повече от 65 дни от основаването на това държавно управление мощната фигура в него е тази на Асен Василев. Дсега виждаме, че няма никакъв разговор, никакво изпитание, като цяло общественият разговор се утежни. Между двамата няма несъгласия, само че истината е, че лицето на кабинета е, а мощната фигура – Асен Василев “, разясни доцент Гълъбов.

„ Много ми се желае качеството на обществения разговор да се усъвършенства. Синдикатите споделят, че не са задоволени от диалозите си с ръководещите. Още откакто цените потеглиха нагоре, синдикатите упорстваха за разговор, само че това не се случи “, призна той.

" Зеленият документ беше въведен по трагичен метод и ще бъде анулиран внезапно ", предвижда политологът.

Във връзка с спора Русия-Украйна, доцент Антоний Гълъбов съобщи: „ Неподкрепянето на декларацията беше общ знак. Страната ни не може да реализира единение даже по-толкова ясна тематика. Само външният министър изрази ясна и безапелационна позиция. Ако се опитаме да се снижим това няма да усъвършенства преговорните ни старания с Газпром “.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР