Това че парламентът е пъстър и има по-голямо представителство на

...
Това че парламентът е пъстър и има по-голямо представителство на
Коментари Харесай

Стъки покани лошите лелки Дончева и Манолова на ринга

Това че Народното събрание е цветен и има по-голямо посланичество на българските жители е добре и сигурно би било позитивно, в случай че народните представители се държат отговорно, тъй като експанзията и злобата за момента надвиват над политическата отговорност. Такова мнение изрази в утринния блок на Нова телевизия ММА боецът Станислав Недков – Стъки.

,,Такава експанзия, която виждам в Народното събрание, няма и в надпреварите по ММА'', добави той и отпрати покана към Татяна Дончева и Мая Манолова, които дефинира като "лоши лелки ", да заповядат на кръга, в случай че имат потребност да разхлабен напрежението.

Той е уверен, че със разногласията в Народното събрание проблемите на българите няма да се разрешат и прикани водача на "Има подобен народ " Слави Трифонов да излезе и да даде отговори на многото въпроси, които стоят пред него и партията му.

Това, което виждаме в Народното събрание, за мен е обнадеждаващо, тъй като най-сетне той стартира да си извършва функционалността – водят се яростни диспути и се вижда кой какъв брой коства. Хубаво е, че има диспути, сила и пристрастеност. Нормално е когато 10 години е имало закъснение на страната, в този момент да има и подобен яд в Народното събрание, показа от своя страна и събеседникът на Стъки в студиото Иво Божков, което бе едно от лицата на митингите за смяна на модела.

Впоследствие двамата посетители влязоха в спор по доста тематики и всеки говореше през другия, без да се изслушват. Двамата засегнаха тематиката с спомагателните хонорари на депутатите, направеното от ГЕРБ в последните години, избора на основния прокурор и мълчанието от редиците на "Има подобен народ ", като точно по последния въпрос двамата се съгласиха, че е извънредно време партията да излезе и да каже какво има намерение да прави.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР