Това, че образът и стайлингът на Мортиша Адамс датира от

...
Това, че образът и стайлингът на Мортиша Адамс датира от
Коментари Харесай

Феновете на Алисия са категорични: Тя е българката Мортиша Адамс

Това, че обликът и стайлингът на Мортиша Адамс датира от далечната 1991 година, напълно не значи, че визията й не може да бъде приложена и през днешния ден. Въпреки че актуалните хубавици ни изумявят с нови трендове я във фризурата, я в грима, я в пластичните интервенции, то съществуват и такива, които ретрото си ги кефи...

Сред тях се подрежда и Алисия, за която, да държи косата си на път тъкмо в средата, в никакъв случай няма да се трансформира в демоде, припомня HotArena.

Със сигурност са й казвали, че по й наподобява в случай че премята гривата си на една страна, само че тя по никакъв начин не обича да се вслушва в градивни препоръки.

Затова неведнъж бива сравнявана с Мортиша Адамс, когато стане дума за визия. И по всичко проличава, че топ изпълнителката харесва да я оприличават със страховитата на тип героиня от паметните филми за семейство Адамс.

Вероятно Алисия го приема като комплимент и очевидно пропуща фактът, че Мортиша по принцип е нарицателно за ужасяващо изглеждаща жена, да не кажем непосредствено – грозновата.

И въпреки всичко – всеки има право на избор по какъв начин да наподобява физически. Друг е въпросът, че когато си известна персона, си носиш моралните последици от мнението на критиците.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР