Това, че някой е посочен в някакъв списък, не би

...
Това, че някой е посочен в някакъв списък, не би
Коментари Харесай

Джамбазки за Магнитски2: Това, че някой е в някакъв списък, нищо не значи

" Това, че някой е посочен в някакъв лист, не би трябвало да го прави отговорен, без да е минало през съд ", това е кардиналната позиция на Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация във връзка листата " Магнитски " 2.

Той показа, че не е разсъждавал върху персоналния състав на листата, в това число и върху обстоятелството, че Владислав Горанов е в него.

" Не имам вяра, че е отговорен, единствено заради обстоятелството, че е в листата. Вярвам в презумпцията за непорочност. Това че го споделят американците, не значи, че е правилно ", добави той и акцентира: " Българските политици не би трябвало да обслужват непознати ползи ".

Джамбазки разяснява и обстоятелството, че такива описи излизат преди избори: " Защо тези описи излизат преди изборите? Какво се загатва - правете държавно управление, с цел да не ви напляска Чичо Сам ".

За NOVA той сподели, че се водят диалози с " Български напредък ", заради непосредственост с стратегиите им, само че какво ще се получи, времето ще покаже. Съмишлениците на Вътрешна македонска революционна организация желаят обединяване, а не разцепление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР