Това, че някои неща са клишета, не означава, че са

...
Това, че някои неща са клишета, не означава, че са
Коментари Харесай

Вижте 8-те клишета на секса

Това, че някои неща са клишета, не значи, че са лъжи и че няма да ни оказват помощ за по-пълноценен полов живот.

Всяка жена си има позиция, при която оргазмът настава по-бързо
Това обаче напълно не значи, че би трябвало да се задоволите с постигнатото и да не вършиме опити.

Вашата "безпогрешна " позиция може да се промени
Годините трансформират нашата сензитивност, физическа форма и прочувствени потребности. Това, което за вас е било идеално преди десетилетие с първия мъж, може да се окаже не толкоз сполучливо в този момент.

Всички вършат секс по-често от мен
Понятието "нормално количество секс " не съществува. Много по-важно е качеството и би трябвало да си зададем единствено един въпрос: "Лично на мен сексът задоволителен ли ми е? " Ако отговорът ви е "да ", изхвърлете от главата си всевъзможни числа.

Планираният секс може да бъде по-добър от спонтанния
Това има просто и умно пояснение - предвкусването, предусещането на удоволствието прави и с мъжете, и с дамите чудеса. Помислете си за това.

На дамата й е нужно време, с цел да се настрои за секс
През деня доста хора изискват вашето внимание: децата, сътрудниците, началниците, майсторът, пристигнал да поправи пералнята... И едва ли ще ви се отдаде за един момент да се превъплътите от работеща жена и майка в секс дива. Нужно ви е време да отдъхнете, като вземате душ или четете книга.

Колкото по-често вършиме секс, толкоз по-силно става желанието ви
Приятните мемоари ви подтикват още веднъж да преживеете вълнуващите моменти. Вярно е и противоположното - в случай че сте привикнала да се справяте без секс, доста скоро ще стартира да ви се коства, че той не ви е необходим.

След секс мъжът бързо заспива
По време на секс мускулите се напрягат, а след еякулация тялото на мъжа незабавно се отпуска. Освен това в кръвта му навлизат голямо количество хормони, които "отговарят " за съня. Иначе казано, мъжът заспива и дамата не може да направи нищо срещу това. Така че не го смятайте за апатия и не се ядосвайте на вятъра.

С годините сексът става по-добър
Може би вие най-сетне сте се научили да разбирате себе си и колегата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР