Това, че ние се крием зад темата за Украйна ми

...
Това, че ние се крием зад темата за Украйна ми
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Темата за Украйна най-много стяга чепика на българския президент

„ Това, че ние се крием зад тематиката за Украйна ми е малко мъчно да си го показва в случай, че се взеха толкоз значими решения за защита на страната. Това е тематиката, която най-вече стяга чепика на българския президент “, сподели Антоанета Цонева от ПП-ДБ в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

Коментарът й е по отношение на по-ранното изявление на Румен Радев, че ръководещото болшинство се крие зад тематиката за Украйна, тъй като желали да отклонят вниманието на жителите, тъй като нямали визия, стратегия и действителни дейности.

По думите й Радев отказал да погледна върху дълготрайните цели на страната.

Изборът на Радев демонстрира, че зад неговата кандидатура застава едно солидно болшинство. Това болшинство гласоподава решенията за Украйна и еврото. Дългосрочните стратегически цели, които страната си слага са подкрепени от това болшинство.

„ Доста от близо следих процеса по основаване на огромната коалиция, която застава зад нашия претендент - Васил Терзиев. Той застана в центъра на толкоз доста партии. Той беше гравитационният център. Терзиев може да сплотява и съм уверена, че и вота ще бъде в тази посока “, акцентира Цонева по отношение на кандидатурата му за кмет на София.

„ Способността му да сплотява и провежда екипи бе едно от главните качества, които натежа “, безапелационна бе тя.

Тя разяснява митингите в Разград. По думите му през вчерашния ден била там и разговаряла с всички, които имали отношение по тематиката. „ Това е проблем, които съществува отдавна. Не са предприемани решителни работи, тъй като там има потребност да се влага в нова пречиствателна станция. Договорих да има спомагателна сесия на общинския съвет, където Регионална инспекция за опазване на околната среда да изнесе цялостен отчет за пет години обратно за това какви наказания са налагани, какви нарушавания са открити и какви рекомендации са направени “, уточни Цонева.


По думите й е говорила с екологичното министерство. „ Вече има законопроект, който да даде формулировка за миризми, които са нездравословни за човешкото здраве и околната среда “, акцентира тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР