Това, че много от популярните ни ВИП дами крият броя

...
Това, че много от популярните ни ВИП дами крият броя
Коментари Харесай

Неразпознаваеми! Вижте как Емилия, Галена, Сузанита, Гери-Никол и други промениха външността си!

Това, че доста от известните ни ВИП дами крият броя на пластичните си корекции, напълно не значи, че за почитателите им измененията остават незабелязани. Въпреки че и годините оказват огромно въздействие върху телата и лицата им,  някои звезди са се трансформирали радикално и с помощта на намесата на разкрасителни процедури. 

Фолкпевицата Емилия е една от известните родни дами, които към този момент напълно не наподобяват на себе си. Още през 2012 година налице беше цялостен лист с подобренията й – силиконизирани устни, гърди и изпилен нос. Малко след раждането на второто си дете и след раздялата с Коко Динев, Емилия беляза нови промени върху себе си и сигурно се дължат на следващото й лягане под скалпела. 

Джулиана Гани признава, че обожава разкрасителните процедури и не може да живее без тях. Мис Силикон има две интервенции на гърдите, като най-вероятно ще се подложи и на трета – още веднъж за увеличаване. Гани има и непрестанен грим на веждите и понякога трансформира формата им с краткотрайни татуировки. Хиалуроновата киселина в джуките й също непрестанно търпи смяна в количеството… в един миг бяха прекомерно големи, само че по всичко проличава, че Джулиана лека-полека се завръща към естетически приличните граници. Надяваме се да премисли и увеличението на гърдите, написа " Хотарена ". Има и преправен нос. 

Галена е един от най-редовните клиенти на пластичната хирургия. Нов нос, нова брадичка, силиконови импланти в гръдната област, а в следствие такива постави и в дупето си. Съществуват подозрения за свиване на лицевите мускули, защото Галена не мърда доста в тежестта си, само че с годините лицето й стана нереално едва. 

Фолк певицата Преслава също бележи коренни промени във физиката си. Изпълнителката на " Водка с разтуха “ понижи гръдна обиколка, а след ударни диети и режими съумя да се втали оптимално доста. С отслабването изчезнаха бузите й, ханшът и талията й също се изпариха. Вероятно има усъвършенствания на носа, само че подозренията може да отпаднат, защото и тази зона се смалява и след фрапантно събаряне на килограми. Мнозина са уверени, че обилната Преслава липсва на всички, а новата изобщо не цялостни очите. 

Гери-Никол в последните 1-2 години изцяло заличи детинското си лъчение. Със сигурност има хиалурон в джуките, а дали е наляла силикон в гърдите – към момента остава противоречив въпрос. От кръглите й бузки към този момент няма диря. 

Подвизаващата се като дизайнерка – Миглена Каканашева – Мегз, която, откогато е изгряла, не стопира да изяснява, че естествената хубост би трябвало да се цени и даже направи риалити формат, в който да избере естествено красива госпожица за лице на стилната си линия. Въпреки всичките й спорни изказвания и тя легна неколкократно под ножа и замязя на всички останали моделки, които са я изпреварили с процедурите. Колкото и да оплюва силиконките, най-после и тя се трансформира в една от тях. Има усъвършенствани устни и гърди. Или най-малко единствено за тези две усъвършенствания си признава Каканашева. 

Сузанита, която е едвам на 16 години, стремително е тръгнала по пътя на каките от родния шоубизнес. Младата певица прекарва повече време в солариума, правейки загар, в сравнение с в учебно заведение, където действително й е мястото. Подобно на Гери-Никол – нищо детско не е останало във визията на скандалната ученичка. Обемни изкуствени джуки и съмнения, че на тази нежна възраст се е сдобила и със силикон в гърдите. Голи снимки, предизвикателни пози, пушене на трева и циркулиране по нощните клубове даже когато не е на участия… Това е Сузанита, която, апропо, към този момент наподобява на най-малко 30 годишна кака. В разбора не сме присъединили екстеншъни, изкуствени мигли и обтягане на бръчки.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР