Това, че ми казват хубави неща стопля сърцето ми. Радвам

...
Това, че ми казват хубави неща стопля сърцето ми. Радвам
Коментари Харесай

Детето Чудо Крисия Най-Накрая Разкри Истината За Слави Трифонов! Това Преобръща Всичко!

„ Това, че ми споделят хубави неща стопля сърцето ми. Радвам се, че има такива хора на този свят. Естествено, има и такива, които завиждат. Това са хора, които не са минали по моя път и не знаят истината за мен. Не знаят какво ми е, съдят по външен тип и клюки “, споделя Крисия и добавя, че би предпочела, в случай че някой има въпроси да й ги зададе персонално, с цел да се обясни обстановката.

Младата изпълнителка разкрива и за какво е напуснала „ Шоуто на Слави “. „ Просто взех решение, че е време да се развъртвам сама и да имам независима кариера. Решението е персонално мое “, споделя Крисия за какво е напуснала шоуто на Дългия.

Младата изпълнителка към този момент работи по нови песни и едната от тях даже е подготвена. В новото парче на Крисия ще се пее за проблемите на младежите, а не за обич. За новата ария тийнейджърката е работила със Светлин Къслев, а напълно скоро следва да снима и клип.

Един ден

Крисия описа и по какъв начин минава един неин ден. „ Общо взето по през целия ден съм на учебно заведение “, споделя 15-годишната тийнейджърка. Тя не пропуща и да развива своя гений, а точно пеенето. „ Пея всеки ден “, споделя Крисия.

Тийнеджърката няма обичани предмети, само че харесва географията и музикалните предмети, които учи. Крисия признава също, че откогато живее сама се е научила на доста неща и даже обича да си готви. А обичаното нещо, което младата изпълнителка си прави най-често е картофено пюре.

Крисия сама взима решението на напусне „ Шоуто на Слави “ сн. btv.bg

Крисия разкрива също, че няма другар, само че занапред й предстоят тези години, в които момчетата ще стартират да я вълнуват.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР