Това, че искам 3,9 млрд. лева и затова си тръгвали

...
Това, че искам 3,9 млрд. лева и затова си тръгвали
Коментари Харесай

Караджов: Това, че искам 3,9 млрд. лв. и затова си тръгва ИТН е фалшиво оправдание


" Това, че желая 3,9 милиарда лв. и по тази причина си тръгвали " ИТН " е подправено опрощение, което беше обещано през вчерашния ден ", съобщи на конференция вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов.

„ В суматохата, че изпускат ръководството, че не знаят какво да кажат, започнаха по същия метод както се избираше гуверньор на Българска народна банка да приказват за крадливите компании, за неща, които нямат нищо общо нито с проблема за вчерашното ни овакантяване на Министерски съвет, нито дава отговор на обстоятелствата “, сподели Караджов.



„ Лъжа е и че ние сме тикали към „ крадливите “ компании парите. Предложихме да няма такова разплащане. Предложението пристигна от „ Продължаваме промяната “ и е доста тъпо тези, които са го предложили, да сочат към мен и моя екип и да споделят, че надали не ние сме инспираторите на тези заплащания “, сподели Караджов.

По думите му идната неистина е за „ ин хаус “ договорите. За тях той е изпратил директория и голяма флашка до Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков още на 31 януари 2022 година Там разказва какви са драмите с тях и приканва да се вземе решение какво ще се прави. Искал е и да се срещне с тях, с цел да се разиска каква ще е вредата за страната. Тази намира се е състояла едвам на 12 май.

Има Такъв Народ ще поддържа бюджета в обществената част, сподели още Караджов.

" Алармирам, че се отваря систематичен риск за бюджета и за републиканската пътна мрежа, тъй като аз би трябвало да предпочитам една от няколко неща – да откажем финансиране на общините, да не създадем нужните възлагания, тъй като 660 млн. към този момент са изхрачени. Тоест ние би трябвало да не ремонтираме тези пътища, които са дали обещание на хората, а това ще сътвори риск ", изясни Караджов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР