Това, че ДБ избраха да бъдат вместо субект на политиката,

...
Това, че ДБ избраха да бъдат вместо субект на политиката,
Коментари Харесай

Георг на ГЕРБ пак громи ДБ - била апендикс на ПП

Това, че Демократична България избраха да бъдат вместо индивид на политиката, някакъв апендикс си е персонален техен избор. Самата коалиция, която сътвориха е, че не могат сами и по настрана, разяснява Георг Георгиев от ГЕРБ пред Българска национална телевизия.

ГЕРБ усещат неуспехите на Политическа партия всеки ден във всичко - в инфлацията, в магазините, в бензина, в газта, в интернационалния имидж на страната. Откакто държавното управление на Кирил Петков не ръководи се вижда каква е цената на бензина, на дизела, на енергоносителите какви са сега, съпостави Георгиев.

По думите му единственото, което се чува сега е неналичието на опция за основаване на държавно управление. Георгиев не може да си показа дали съществува коалиция, която не може да се разбере по тематиката за бюджета. " Партиите гледат към локалните избори наесен. Те знаят, в случай че разбият и локалната власт, това ще бъде краят на страната

. Те желаят да основат безпорядък - такава, каквато сътвориха в изпълнителната власт, да я пренесат и в локалната ", счита кандидат-водачът на Бойко-Борисовата партия.

Той уточни, че властта в никакъв случай не може да бъде цена за нищо. Никога за ГЕРБ персоните и фигурите не са били важни и че една промяна се съдържа в това да се махне основният прокурор Иван Гешев и да се постави " комунистическият следовател " Бойко Рашков. Ако Рашков е емблемата на положителните демократични сили, то каква е самата коалиция ПП-ДБ, недоумява Георгиев.

По отношение на премахването на Паметника на руската войска, Георгиев добави, че това изисква необятен консенсус. Светът се намира в положение на война, Европа е в положение на война и не можем да се увъртане във връзка с политиката си по отношение на Украйна и Русия. Военнотехническата помощ за Украйна се реализира само и единствено заради самодейността на ГЕРБ, разяснява той.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР