Това че България е замесена в подобно събитие (взрива на

...
Това че България е замесена в подобно събитие (взрива на
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Взривът на Кримския мост беше морален удар върху Путин

Това че България е забъркана в сходно събитие (взрива на Кримския мост, бел. ред.) са цялостни измислици. Очаквам изрично отменяне на сходна опция. Това съобщи в ефира на утринния блок на Българска национална телевизия някогашният външен министър на страната Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7509
Според него България е била упомената от Кремъл по един " типичен жанр на интригата метод ".

Това е част от съветската агитация. От много време, за жалост, в Русия споделят, че не водят война против украинците, а против целия групов Запад посредством Украйна. Това е част от разказа, който върви в Русия, изясни Калфин.

По думите му от дълго време е била премината точката, която би могла да върне двете страни на масата на договаряния, и предвижда, че спорът ще продължи още дълго време.

Подобно отношение към една прилежаща страна няма да се не помни, без значение дали войната ще продължи още 10 или 15 години, добави някогашният ни външен министър.

По адрес на Владимир Путин Калфин означи, че се е  " отказал да търси логичност в дейностите на съветския президент ", който съгласно него сега е напълно предан на концепцията да реализира някаква победа в Украйна, откакто първичните му проекти за завладяване на Киев и " денацификация " се провалиха.

Путин няма да се откаже, тъй като персонално си е заложил престижа. А гърмежът на Кримския мост беше честен удар върху Путин, защото това беше най-охраняваното оборудване, добави Калфин.

Посочи в умозаключение, че " не би трябвало да чакаме, че нещо ще се промени в Москва в скоро време ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР