Това, че 20 души ще ми разпъват палатки, ми прилича

...
Това, че 20 души ще ми разпъват палатки, ми прилича
Коментари Харесай

Политолози: 20 души ли ще свалят Бойко Борисов от власт?

Това, че 20 души ще ми разпъват палатки, ми наподобява все едно двама души да седнат пред асансьора, тъй като не харесват домоуправителя. Така политологът Татяна Буруджиева разяснява митингите. Тя насочи рецензия, че до момента в който първоначално по площадите е имало млади и симпатични хора, в този момент се следят озлобени протестиращи, а митингът е със ужасно лице.

"Грозни са към този момент картините, които следим ", сподели Буруджиева.

Според нея митингът не допуска да се желае оставката на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и държавното управление. Буруджиева е безапелационна, че политическа рецесия няма. Такава би имало единствено в случай че ГЕРБ си подадат оставката.

Борисов с самопризнание: Не желая да съм разединител, мога и да си потегли

"Властта не се сменя от митинги ", съобщи политологът пред Българска национална телевизия.

Татяна Буруджиева разяснява и разновидностите за ГЕРБ.

"Ако Бойко напусне поста, той непосредствено отива към подготовката на ГЕРБ за избори. Има потребност от стягане на редиците. Легендата беше, че изборите ги прави Цветанов, в този момент в действителност Борисов дава поръчка, че той ще се заеме ", съобщи тя и акцентира, че водачът на ГЕРБ е изнесъл към този момент два предишни вота - за локалните избори и за европейските.

Буруджиева счита, че в случай че Борисов се захване с партията ще е потребно за ГЕРБ.

Подобно мнение изрече и сътрудника й Стойчо Стойчев. Той счита, че митингът се е трансформирал и желае невъзможни неща. Обърна внимание, че политиците приказват едно, само че имат напълно други планове. В тази връзка Стойчев се изрече остро за президента Румен Радев. Той подсети, че президентът не допуска да има едноличната власт и да ръководи, което можело да се случи през служебния кабинет.

Юрист разкри пред Novini.bg какво следва, в случай че единствено Борисов подаде оставка

"Всичко хубаво, само че на служебния кабинет няма кой един парламентарен въпрос да му зададе. Никакъв тип цивилен надзор ", разясни Стойчо Стойчев.

Кадър: Българска национална телевизия

"Той (президентът, бел. ред.) може дълго да усили трайността на този кабинет. Кабинетът "Близнашки " пристигна с упоритостта да прави проверка на ръководството на Орешарски, да сте чули някакво разобличаване? Радев към този момент е правил длъжностен кабинет, да сте чули за следствие? Политиците настояват едни неща, мислят напълно разнообразни работи. В момента, като гледаме какъв е зорът, еми то е, с цел да финансовата рамка ", проучва още политологът.

"Ами да се предложи Христо Иванов за министър председател. Всички биха имали доверие на един подобен човек ", разяснява още Стойчо Стойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР