Това беше разкрито на събитие в ИталияПроцесът на оцветяване e

...
Това беше разкрито на събитие в ИталияПроцесът на оцветяване e
Коментари Харесай

Lamborghini разкрива уникален Huracan Sterrato Opera Unica за своята 60-та годишнина

Това беше разкрито на събитие в Италия

Процесът на оцветяване e отнеl близо 370 часа

Eкстериорът на автомобила е оцветен посредством трицветен развой

Lamborghini отбелязва своята 60-годишнина с неповторим автомобил, наименуван " Opera Unica " Huracan Sterrato. Този специфичен автомобил беше показан на събитие в Италия за ВИП гостите на Lamborghini. Дизайнът на автомобила е въодушевен от синьото море и живите цветове на Сардиния. Това особено издание е еднократно произведение на изкуството в неповторим развой на боядисване с бистър резултат. Той е изработен от екипа Ad Personam на Lamborghini, който е профилиран в изработването на персонализирани коли с неповторим, ръчно рисуван екстериор.

 width=

Екстериорът на автомобила е оцветен посредством трицветен развой, с цел да се сътвори бистър резултат на замръзнала течност. Използваните цветове са Blu Amnis, Blu Grifo и Blu Fedra и този развой лишава повече от 370 часа, повече от две седмици! Вторичният цвят на екстериора е най-вече матово черен, като някои елементи като покрив, прагове и корпуси на предните светлини, както и отбраната на калниците са боядисани по същия метод. Колата разполага с джанти Morus 19 матово черни.

 width=

" Huracán Sterrato е роден от предизвикателство към предстоящото, предоставяйки супер спортна кола, която надвишава конвенциите. Уникалният Huracán Sterrato Opera Unica издига това на друго равнище и, в традицията на Lamborghini, притегля вниманието към него и задава въпроси за него като форма на изкуство ", сподели Щефан Винкелман, ръководител и основен изпълнителен шеф на Automobile Lamborghini. " Lamborghini постоянно се допира от хубостта и цветовете на Сардиния и това е съвършената опция да опитвам с нов развой на боядисване, да изследваме опциите на нашата персонализация Ad Personam и по-късно да представим този специфичен Sterrato на нашите клиенти и посетители, което въодушеви резултата на синия кристал. "

 width=

Вътре в " Opera Unica " ще откриете неповторими детайли като експонирани въглеродни нишки, кожени седалки Blu Delphinus, панели на вратите и подпора. Арматурното табло е покрито със особено боядисана алкантара в същия цвят, а кормилото комбинира двата материала. Сребърното лазерно гравиране прибавя специфичен щрих към панела на седалките и даже бутонът старт-стоп на централната подпора е приключен със същия бистър резултат като външната багра.

 width=

Този автомобил, сходно на лимитираната серия Huracan Sterrato, носи специфична плоча, указваща мястото му като един от единствено 1499 в серията. Специални плочи означават събитието " Opera Unica Porto Cervo 2023 " и 60-ата годишнина на Lamborghini, всички приключени с неповторимата багра с бистър резултат.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР