Това беше последният доклад и това е голям успех за

...
Това беше последният доклад и това е голям успех за
Коментари Харесай

Емил Радев: Това беше последният доклад и това е голям успех за България

Това беше последният отчет и това е огромен триумф за България.

Това съобщи Емил Радев, евродепутат от ГЕРБ, по отношение на 18-ия отчет на Европейска комисия за България, в предаването "Лице в лице " по Нова тв.

България е направила промените и сме влезнали в контури път. Няма нова дата за отчет и няма нови рекомендации, съобщи той.

По думите му за Румъния има ясни рецензии и по всичко проличава, че там ще продължи отчета за мониторинг.

В днешния отчет се преглежда постигнатият през миналата година прогрес в осъществяването на последните 17 рекомендации. Отбелязва се със удовлетворение поредната работа на България по осъществяването на тези рекомендации, написа в известието. Комисията е на мнение, че напредъкът на България по механизма е задоволителен за осъществяването на уговорките на страната, поети все още на нейното присъединяванекъм Европейски Съюз.

Необходимо е България да продължи да работи поредно за превръщането на отразените в отчета задължения в съответно законодателство и за трайното му осъществяване.

България би трябвало да следи трайното осъществяване на промените посредством новооснован съвет, който ще работи след привършване на наблюдението на Европейска комисия, като достигнатите изводи ще се употребяват в бъдещия разговор с комисията в границите на всеобхватния механизъм за върховенството на закона в Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР