Това беше много добре обмислено решение. С подкрепата на моето

...
Това беше много добре обмислено решение. С подкрепата на моето
Коментари Харесай

Сузанита пратила съобщение до баща си, за да се извини за грешките си

" Това беше доста добре премислено решение. С поддръжката на моето обграждане му изпратих едно известие, в което той беше поканен с доста красиви, благи думи. Извиних се за моите неточности ", по този начин певицата Сузанита описа в инстаграм за сдобряването с татко си Орхан Мурад. Тя към този момент показа  фотоси от първия рожден ден на сина си Матиас, на чието празненство бе поканен и артистът. 

" Приех, че в случай че участва на това събитие, той също ще е решил да продължим напред на чисто. Адски доста се вълнувах, доста съм признателна че пристигна и че прегърна внучетата си ", споделя още Сузанита. " Големи сме, би трябвало да си прощаваме ", прибавя тя.

Разривът в връзките сред татко и щерка настъпи, откакто артистът се разведе с Шенай, майката на Сузанита, и съответства с бременността и раждането на младата певица. Двамата се атакуваха в обществените мрежи и в изявленията, като се упрекваха един различен. Орхан Мурад описа пред " 24 часа ", че щерка му го е блокирала и поради това той не е съумял да я поздрави, че е станала майка. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР