Това беше ход, подобен на това собственик на футболен клуб

...
Това беше ход, подобен на това собственик на футболен клуб
Коментари Харесай

Кой е началникът на руската армия Валерий Герасимов? Най-добрият войник на страната се превърна в паднал човек на Путин

Това беше ход, сходен на това притежател на футболен клуб да назначи мениджъра за собствен капитан на терена. От 2012 година, когато беше назначен за шеф на съветската войска, работата му беше тактика за огромна картина; от януари 2023 година той трябваше да взе участие и в ежедневни тактики.

Благодарение на хубавичко отбрана от силите на Киев, благодарение на западни оръжия и поддръжка, през деветте месеца след неговото назначението, съветските сили бяха завладяли единствено 180 квадратни благи украинска територия, което се равнява на 0,08 % от Украйна. Герасимов беше упрекнат. Много от военните блогъри националисти, които имат право да подлагат на критика воденето на войната, упрекнаха Герасимов за обстоятелството, че армията на суперсила - хипотетично скъпо осъвременена през последните 15 години - не е съумяла да завладее повече от територията на по-малкия си комшия.

Западните критици нарекоха съветската войска наивна, зле оборудвана, мудна за реакция и преследвана от комплицирани командни структури.

Кариерата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР