Това беше една моя много голяма лична битка в продължение

...
Това беше една моя много голяма лична битка в продължение
Коментари Харесай

Камелия за бебето: Това беше моя лична битка 15 години. Страдах, дори завиждах, но не се отказах

" Това беше една моя доста огромна персонална борба в продължение на 15 години. Мога умерено да кажа, че съм претърпяла всичко, пробвах всичко, дадох максимума от себе си, имаше моменти, в които доста страдах физически, душевен даже още повече. Беше обвързвано с доста загуби, очаквания, болежка, наслади за малко, много разочарования, да се намразя и изпитвам завист. Изпитах може би цялата палитра от страсти, които човек е кадърен да изпита, само че не се отхвърлих " - това показа певицата Камелия, която през 2023 година стана майка за първи път.

Щастливата вест тя показа на Великден, като разгласява фотоси на сина си Баян.

Тя изясни, че към 150 000 двойки в България имат компликации да станат родители.

" Проблемът е, че от време на време дамата има сериозен проблем с друго заболяване, което е излекувала, само че е отстранен детеродният орган. Тогава става още по-голям проблем, тъй като тя има генетичен материал, само че към този момент няма физическата дарба да стане майка ", изясни певицата в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

Демографията е най-големият ни проблем, изясни тя и прикани за законодателни промени, с цел да се улесни помощта за фамилии с репродуктивни проблеми, както е в прилежащите ни страни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР