Това беше детайл, който мигне и ще го пропуснете, но

...
Това беше детайл, който мигне и ще го пропуснете, но
Коментари Харесай

Амбър Търнър от TOWIE предизвиква гняв, докато позира със слон, за когото феновете казват, че е бил „заклан“

Това беше подробност, който мигне и ще го пропуснете, само че потребителите на Instagram с орлови очи бързо го направиха ясно е, че са били ядосани на Амбър Търнър поради скорошната й фотография в Instagram.

Бомбата Towie неотдавна си сътвори проблеми със своите 876 хиляди почитатели, откакто показа поредност от фотоси от пътуването си до Бали с сътрудниците си Клои Медоус, Кортни Грийн, Елма Пазар и Хари Дербидж.

Четиримата другари се любуваха на слънчева отмора в Убуд, до момента в който заемаха пози до слон. Амбър, която може да се види облечена в бикини и плетена жилетка, също направи своя лична фотография до животното от джунглата - само че нейните почитатели бяха загрижени, защото видяха, че бивните на слона са били отрязани, което значи, че те в никакъв случай не могат да пораснат още веднъж.

„ Това избавителен слон ли е, защото бивните му са изклани!! “, бързо уточни един от почитателите на Амбър в секцията за мнения, до момента в който различен питаше, съчетавайки въпроса им с емотикони с тъжно лице:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР