„Това бе мач, който задължително трябваше да спечелим. Успяхме да

...
„Това бе мач, който задължително трябваше да спечелим. Успяхме да
Коментари Харесай

Киров: Задължително трябваше да спечелим, бях сигурен, че няма да подценим Литекс

„ Това бе мач, който наложително трябваше да спечелим. Успяхме да отбележим множеството обстановки. Там бе разковничето - ранните голове ни дадоха в допълнение успокоение “, разяснява наставникът на Ботев Пловдив Николай Киров след триумфа с 5:0 на четвъртфиналите за Купата на България против Литекс.

„ Канарачетата “ не престават сполучливо отбраната на трофея и откакто приключиха календарната 2017 година с триумф, са в очакване на идващия си противник в конкуренцията.

„ Действително владеехме самодейността. Това е нашият метод на игра - да владеем топката и държим самодейността, бях сигурен, че няма да подценим Литекс и се веселя, че състезателите го демонстрираха на терена. Казах на момчетата, че второто полувреме би трябвало да забавляват почитателите през втората част. Мисля, че се получиха хубави комбинации и нови голове “, проучва мача Киров пред DIEMA SPORT.

„ По-важната част е самата реализация. Там изпитвахме компликации в някои дуели, като надзор на топката и основаване на обстановки от лятото имахме положителни неща. Но в много мачове не успявахме да вкараме втори гол. Има много повече позитивни неща в нашето показване през целия полусезон “.

„ Ние имахме щастието през предишния сезон да сме на край. Конкуренцията постоянно е сериозна. Влизаме в предпоследната фаза. Елиминацията ще е в два мача, дано забележим жребия и тогава ще разсъждаваме “, добави треньорът.

„ Добра година бе 2017-а, дори доста добра. Година, почнала с компликации от всевъзможен темперамент. Хубаво е, че на фона на това постигнахме триумфи. Добра година като резултати. Като метод и държание има какво да се желае. Дано продължим нашето развиване и като характерности и като тим “, направи къса равносметка след последния мач Киров.

„ Търсим и следим състезатели в центъра на отбраната. Искаме там да увеличим конкуренцията. Зависи и какви изходящи прехвърляния ще има, с цел да знаем къде ще би трябвало да прибавим още състезатели “, разяснява за край Киров трансферните планове на пловдивския отбор на зимния пазар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР