Touring моделите на Porsche са ни познати от 911, а

...
Touring моделите на Porsche са ни познати от 911, а
Коментари Харесай

Porsche Macan е първото Touring SUV в света

Touring моделите на Porsche са ни познати от 911, а на по-късен стадий и от Boxster и Cayman 718. Сега това обозначение бе сложено и на още един модел – компактният кросоувър Macan. Първият в света Touring „ джип “ е тук, с цел да попълни дупката сред базовия модел и по-наточения Macan S. Именно заради тази причина, Macan T резервира 2.0-литровият бензинов мотор с 261 конски сили, който задвижва четирите колела и разчита на автоматизирана трансмисия със седем предавки. Въпреки идентичния мотор, Macan T може да се похвали с 0.2 секунди по-бързо ускоряване до 100км/ч или тъкмо 5.8 секунди
`Porsche

Освен по-доброто ускоряване, Touring версията се възползва още от Sport Chrono Package, който към този момент идва серийно, както и системата за интензивно контролиране на окачването Porsche. Адаптивното въздушно окачване е опционално, както и системата Porsche Torque Vectoring Plus.

`Porsche

Визуално Macan T се отличава с мрачно сиви детайли, които можем да открием към предната решетка, огледалата, лайсните на вратите, джантите, както и спойлера в задната част. Черен пиано лак е определен за рамките към прозорците и накрайниците на ауспусите. Джантите са със специфичен дизайн в размер от 20 цола. В интериора е заложено на спортни електрически седалки с затопляне, състезателен волан и Sport Chrono часовник в средата на таблото.
`Porsche

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР