Тоун Вайс, опитен крипто трейдър със значителен брой последователи в

...
Тоун Вайс, опитен крипто трейдър със значителен брой последователи в
Коментари Харесай

Биткойн: Фазата на консолидация води до масивно рали, твърди експерт трейдър

Тоун Вайс, умел крипто трейдър със забележителен брой почитатели в YouTube, предвижда, че актуалният интервал на консолидация на Биткойн с ниска волатилност ще докара до сериозен пробив нагоре.

В неотдавнашно видео Вайс допусна, че въпреки Биткойн да се намира в средата на фаза на консолидация, актива демонстрира признаци, сочещи към идна възходяща наклонност.

Вайс акцентира, че основните пълзящи междинни на седмичната графика понастоящем поддържат краля на криптовалутите . Той отбелязва, че въпреки етапа на консолидация да е скучна, тя е бича, защото пълзящите междинни не престават да се разделят.

По-конкретно, 50-седмичната пълзяща междинна продължава да спада, до момента в който 200-седмичната пълзяща междинна постепенно се повишава. Вайс чака 20-седмичната пълзяща междинна да надмине 50-седмичната, което ще докара до златен кръст на седмичната графика, показващ прогресивен тренд.

При техническия разбор трейдърите деликатно следят златните кръстове, защото те алармират за възходяща наклонност на даден актив. Вайс също по този начин означи, че Lucid SARs, знак за насоката на наклонността на Биткойн, наподобява добре.


 


Според анализатора е евентуално Биткойн да излезе от консолидацията си напълно скоро, защото 20-седмичната и 50-седмичната пълзяща междинна евентуално скоро ще се пресекат.

Вайс остава 100% бичи надъхан към пазара заявявайки, че към момента нищо не го плаши. Той чака, че Биткойн ще стартира да нараства през идващите седмици.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР