Тото Волф заяви, че Мерцедес все още не могат да

...
Тото Волф заяви, че Мерцедес все още не могат да
Коментари Харесай

Волф: Колата ни е истинска примадона

Тото Волф съобщи, че Мерцедес към момента не могат да се радват на преднината си и да честват авансово триумфите си, тъй като първо би трябвало да схванат проблематичната си кола, която съгласно него е същинска примадона.
Люис Хамилтън води пред Себастиан Фетел с 59 точки в класирането при водачите, само че това не значи, че трикратният международен първенец сигурно ще стане четирикратен. От календара остават още 4 надпревари и в тях колата им би трябвало да се държи обичайно, с цел да може Люис и съотборникът му Валтери Ботас да се преборят с съперниците.

" Няма смяна в метода ни за идните кръгове. Все още имаме една примадона за кола, с която би трябвало да се разберем. Представянето ни е относително близо до това на главните ни съперници. Не бих споделил, че преобладаваме над Ред Бул и Ферари. Възползвахме се от нещастията на Скудерия в последните три надпревари, само че това не значи, че би трябвало да се потупваме по гърба. Точно противоположното, би трябвало да продължим да натискаме ", съобщи Волф.

" Ако всичко продължава да се развива по този начин, преднината ни в действителност е голяма. Но виждате какъв брой бързо се трансформират нещата и какво стана с Фетел. Всичко може да се обърне за момент. Затова би трябвало да си преклонен -това прави моторните спортове толкоз вълнуващи. Винаги има известна доза ненадейно и затова няма да си махаме крайници от педала на газта ", добави Тото.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР