Тото Волф заяви, че Мерцедес се е превърнал в дома

...
Тото Волф заяви, че Мерцедес се е превърнал в дома
Коментари Харесай

Тото Волф: Мерцедес е домът на Хамилтън във Ф1

Тото Волф съобщи, че Мерцедес се е трансформирал в дома на Люис Хамилтън във Формула 1. Изявлението на шефа на тима пристигна откакто беше публично оповестено, че актуалният първенец остава в отбора до 2020 в това число.

" Ние сме на една вълна с Люис още от момента, в който седнахме да обсъждаме новия контракт след края на предишния сезон. Съвсем разбираемо е, че към целия този нескончаем развой имаше доста спекулации. Тази седмица приключихме с подписването на всичко, тъй че към този момент можем да го съобщим на света " сподели Волф.

" За Люис Хамилтън е казано съвсем всичко във Формула 1 – той е един от най-хубавите в историята и върховете му на пистата приказват сами за себе си. Това, което най-вече ме възхищава у него, е самоотверженото му усърдие да се развива и усъвършенства, прочувствената му просветеност като екипен състезател и цялостната му преданост към хората от отбора ".

" Мерцедес се трансформира в дома на Люис във Формула 1 и неговата история е обвързвана вечно със сребърно-зелените цветове на Мерцедес AMG Перонас. Убеден съм, че ни предстоят още невероятни епизоди от взаимната ни работа отсега нататък ".

Toto Wolff: " Mercedes has Become Lewis' Home in Formula One " https://t.co/IFLbgcB1wX #F1 #Hamilton #Wolff #Mercedes #Motorsport
— The Checkered Flag (@TheCheckerFlag) 19 юли 2018 година Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР