Тото Волф определи изказването на Кристиан Хорнер, че Макс Верстапен

...
Тото Волф определи изказването на Кристиан Хорнер, че Макс Верстапен
Коментари Харесай

Тото Волф отговори на шефа на Ред Бул

Тото Волф дефинира изявлението на Кристиан Хорнер, че Макс Верстапен е най-хубавият водач във Формула 1 понастоящем като „ раздразнение “. Шефът на Ред Бул съобщи, че представянето на Джордж Ръсел зад кормилото на Мерцедес е потвърдило качествата на нидерландския водач. Ръководителят на екипа от Бракли обаче бе безапелационен пред австрийската телевизия ORF, че сходно съпоставяне е невероятно.

„ Кристиан не може да спре да ни нервира в профил, само че това е част от играта. Най-добрите водачи н грида може да ги преценяваш само, в случай че ги пуснеш да се състезават един против различен с идентични коли “, съобщи Волф.

„ Не сме гледали Люис против Макс, Джордж против Люис, не сме следили Шарл Льоклер в топ кола. Но бъдещето принадлежи на младите водачи, в някакъв миг те ще се състезават с едно и също съоръжение и тогава ще забележим кой е най-хубав ", добави още той.

„ Мисля, че Ред Бул със Серхио Перес ще е надалеч по-силен противник в конструкторския шампионат. Оценката ми за Перес е доста висока. Интересно ще е също по този начин да забележим по какъв начин ще се оправи против Верстапен ", сподели шефът на Мерцедес.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР