Тото пункт бе взломен през изминалата нощ в Благоевград. Предстои

...
Тото пункт бе взломен през изминалата нощ в Благоевград. Предстои
Коментари Харесай

Разбиха тото пункт в Благоевград

Тото пункт бе взломен през миналата нощ в Благоевград. Предстои проверка да откри дали има неналичия в касата, съобщи БГНЕС. Сигналът до охранителната компания е получен в 01:10 ч. от жк. „ Еленово “.

Снимка: БГНЕС

 

 Разследват спецполицай за кражба – задържан е със стока от запечатан склад Тази сутрин 4 мин. Разследват спецполицай за кражба – задържан е със стока от запечатан склад  Арестуваха двама за голяма кражба в Костинброд България 2 мин. Арестуваха двама за голяма кражба в Костинброд  Намериха колата на Лена Бориславова, изоставена в равнища България 1 мин. Намериха колата на Лена Бориславова, изоставена в равнища  Разследват спецполицай за кражба – задържан е със стока от запечатан склад Тази сутрин 4 мин. Разследват спецполицай за кражба – задържан е със стока от запечатан склад  Арестуваха двама за голяма кражба в Костинброд България 2 мин. Арестуваха двама за голяма кражба в Костинброд  Намериха колата на Лена Бориславова, изоставена в равнища България 1 мин. Намериха колата на Лена Бориславова, изоставена в равнища

При идването на патрул на охранителна компания три минути по-късно крадецът към този момент е бил избягал. При приемане на сигнала патрулът е бил на към 400 метра от тото пункта, намиращ се на ул. „ Атон “.

Влизането в пункта е станало през счупеното стъкло на входната врата. В 10 часа през днешния ден е почнала проверка на обекта за възможни неналичия.

„ За случая е известена Районна прокуратура-Благоевград и е формирано досъдебно произвеждане “, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР.

 

 

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР