Тото Кутуньо ще бъде погребан на 24 август в базиликата

...
Тото Кутуньо ще бъде погребан на 24 август в базиликата
Коментари Харесай

Погребват Тото Кутуньо в Милано утре

Тото Кутуньо ще бъде заровен на 24 август в базиликата „ Санти Нерео е Акилео ” в Милано. Той умря в 16 часа на 22 август в болничното заведение „ Сан Рафаеле ” в Милано, където издъхна и Силвио Берлускони, пишат от „ 24 часа “.

Приживе Тото Кутуньо държеше персоналния си живот настрана от медиите и публиката и малко на брой знаеха детайлности за него.

През 2018 г.певецът призна в изявление пред в. ”Кориере каузи сера ”, че през 1989 година му се родил извънбрачен наследник от любовницата му. „ Бях и съм женен за Карла и желаех наследник. И този наследник, Нико, го имах от Кристина. Карла можеше да ме изгони от къщи, само че не го направи. Напротив, първото, което ми сподели, е да го призная и да му дам фамилното си име. Нико е приключил стопанска система и е един от тези способни младежи, на които страната ни би трябвало да разчита ”, описа тогава Тото, признавайки какъв брой огромно сърце има брачната половинка му Карла. За нея се знае, че е била негова връстница, с която артистът бил женен от 1971 година и с която го свързвала огромна обич. Карла обаче постоянно е желала да бъде надалеч от прожекторите и по тази причина за нея се знаеше малко.

Тото Кутуньо умря след дълго заболяване. През 2007 година беше диагностициран с рак на простата, поради който имаше и метастази. Той разкрил заболяването си с помощта на огромния си другар и сътрудник Ал Бано. Тото описа, че метастазите на тумора му стигали съвсем до бъбреците и че в случай че тогава не се оперирал незабавно, щял да почине. Именно Ал Бано посъветвал приятеля си да се прегледа незабавно при експерт. „ Смятам се за оживял с помощта на знамение. Днес се веселя на живота.Наслаждавам му се, животът е Божи подарък. Без да правиш зло на никого и без да бъдеш двуличник. Аз имам ужасяващ темперамент, само че имам хубава душа ”, беше признал Кутуньо преди време в тв предаването „ Верисимо ”. Той нееднократно е разказвал за заболяването си.

„ Махнаха ми десния бъбрек. Не мога доста да ходя, по тази причина по време на концертите съм на столче, тъй като 3 часа не мога да заставам прав ”. Тото дефинира приятеля си Ал Бано като „ един от най-истинските и почтени хора, които е срещал ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР