Тото е твърдо решен да сложи Мегз на мястото й.

...
Тото е твърдо решен да сложи Мегз на мястото й.
Коментари Харесай

Драмата продължава! Тото съди Мегз защото разказа, че е РОМ

Тото е твърдо решен да постави Мегз на мястото й. Само преди два дни хубавицата разкри, че Тото от Скандау е с ромски генезис. Каканашева не подозираше, че Тото крие произхода си и го изцепи до момента в който се извиняваше на почитателите си за това, че се е поддала на следващата му провокация.

Приближени до рапъра описват, че той не можел да си откри място, че Мегз още веднъж съумя да го изложи пред цяла България и е твърдо решен този път да си потърси правата в съда. Според него Каканашева е наясно, че той не желал да дава публичност на произхода си, тъй като се опасява почитателите му да не стартират да го гледат по различен метод. Тото се назовава “Господ ” и “Бог ” пред почитателите си и ПР екипът му е мощно обезпокоен, че българите сме прекомерно тесногръда нация, с цел да назоваваме рапър с ромски генезис “Господ ”. Затова Тото по всякакъв начин криел, че е ром. Дори имал спогодба с Биг Брадър да не разяснява тематиката, че е от малцинствата.

Според него Мегз е схванала в Биг Брадър за това и в този момент го е употребила преднамерено, с цел да орони престижа му. Затова той ще я съди за непозволено потребление на конфиденциална информация за персонална полза.

С умата, за която рапърът с ромски генезис ще съди Каканашева е 50 000 евро. Така Тото се надява един път вечно да даде добър урок на вироглавата Мегз и да я научи да си държи устата затворена. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР