Тотнъм загуби в дербито на Лондон срещу Уест хем с

...
Тотнъм загуби в дербито на Лондон срещу Уест хем с
Коментари Харесай

"Тотнъм" допусна първа загуба на новия си стадион

" Тотнъм " загуби в дербито на Лондон против " Уест хем " с 0:1 и позволи първо проваляне на новия си стадион. " Шпорите " изиграха следващ дуел, в който направиха доста неточности и не съумяха да утвърдят на третата позиция.

Единственият гол в мача вкара Михаил Антонио в 67-ата минута.

Дотук " Тотнъм " беше в серия от 4 победи на " Тотнъм стейдиъм ", откогато се реалокира на него при започване на април. " Шпорите " освен, че нямаха загуба на оборудването, само че дотук не бяха и позволили гол на него.

Преди 13 години " Уест хем " беше тимът, който нанесе първа загуба и на " Арсенал " на новия му стадион " Емиратс ".

През първото полувреме и двата състава имаха своите шансове, като най-хубавата се откри пред " Тотнъм " и Кристиан Ериксен. След почивката " Уест хем " заигра на контраофанзива и употребява оптимално своите шансове.

В 67-ата минута Марко Арнаутович откри Антонио в наказателното поле, който се пласира добре сред централните бранители. Англичанинът пое топката и незабавно я изстреля мощно, с което не остави шансове на Юго Лорис.

След провалянето " Тотнъм " остава трети със 70 точки, със единствено три пред " Челси " и четири пред " Арсенал ". И двата отбора обаче са с мач по-малко от " шпорите ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР