Тотнъм водеше с един гол и бе с човек повече

...
Тотнъм водеше с един гол и бе с човек повече
Коментари Харесай

Временният мениджър на Тотнъм анализира къде са сбъркали шпорите срещу Евертън

Тотнъм водеше с един гол и бе с човек повече в последните минути на дуела против Евертън в понеделник вечер във Висшата лига, само че не съумя да удържи успеха и позволи изравнително попадение. Тимът не е трябвало да разрешава това, разяснява краткотрайният управител Кристиан Стелини, представен от организация „ Ройтерс “.

„ Подходът към мача беше добър. Единственият проблем? Когато намериш метод да реализираш и водиш с 1:0, а имаш и един футболист допълнително, би трябвало да си доста по-категоричен във владението на топката “, съобщи Стелини.

Равенството против борещия се за оцеляване Евертън бе разочароващо за Стелини, за който това бе първи мач отпред след уволнението на Антонио Конте.

„ След аления картон имахме късмет да овладеем контрола върху дуела по-добре, в сравнение с го направихме. А това би трябвало да стане с притежание на топката, тъй като с един спомагателен състезател, просто би трябвало да водиш играта. Понякога прибързвахме и бяхме безредни. Трябва да се подобрим в този аспект. Знаем добре, че това е дълъг развой и не може да променим нещата за една нощ “, добави Кристиан Стелини.

Феновете на „ Гудисън Парк “ упрекнаха нападателя на Тотнъм Хари Кейн в симулация след спречкването с Абдулае Дукуре, което докара до изгонването с червен картон на футболиста на Евертън.

„ Реакцията на ентусиастите е естествена. Те са недоволни, само че според мен това беше червен картон. Случва се от време на време. Това е обикновено “, съобщи краткотрайният управител на „ шпорите “.

„ Имахме някои шансове да отбележим още един гол, само че не успяхме. Просто трябваше да се оправим по-добре с човек повече “, приключи Стелини.

Автор: Кремена Младенова/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР