Тотнъм успя да си върне Гарет Бейл това лято, но

...
Тотнъм успя да си върне Гарет Бейл това лято, но
Коментари Харесай

Феновете на Тотнъм: Завръщането на Бейл е катастрофа!

Тотнъм съумя да си върне Гарет Бейл това лято, само че почитателите не наподобяват изключително удовлетворени от договорката. Уелският национал е при " шпорите " чартърен, само че към този момент е ясно, че формата му е много по-различна от добре познатата му преди прекосяването му в испанския гранд.

През сезона дотук Бейл взе присъединяване в 11 срещи, в които означи 3 попадения, като едно-единствено от тях падна във Висшата лига, а това е прекомерно неудовлетворителен резултат на фона на упованията, които имаше при идването му.

Бейл означи при успеха с 3:1 над Стоук Сити в шампионата за Карабао къп, само че уелсецът бе заменен на почивката и в следствие стана ясно, че той самият е поискал промяната. Това подразни почитателите на " шпорите ", които считат, че може би е по-добре да не купуват уелсеца за непрекъснато.

" Може би е по-добре да прекратим този контракт и да спестим 6 милиона ", " Сделката е отвратителна, а никой не го загатва ", " Да си стяга куфарите! " са единствено част от мненията на почитателите в Twitter.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР