Тотнъм унищожи Евертън с 4:0 на Уембли в мач от

...
Тотнъм унищожи Евертън с 4:0 на Уембли в мач от
Коментари Харесай

Принц Хари няма спирачки! Нападателят блести при разгром над Евертън, вече е №1 в Тотнъм по голове!

Тотнъм унищожи Евертън с 4:0 на " Уембли " в мач от 23-ия кръг на Висшата лига, а за кой ли път довечера прожекторите бяха ориентирани към Хари Кейн. Нападателят осъществя две попадения във вратата на " карамелите ". С попаденията през днешния ден острието се трансформира в голмайстор №1 на Тотнъм във Висшата лига, откакто към този момент има на сметката си 98 попадения!

Най-резултатният футболист за 2017 година не съумя да запише името си измежду голмайсторите през първото полувреме, само че това стори различен показал се доста мощно състезател - Хюн-Мин Сон.

Южнокореецът вкара по-късно повече от 25 минути игра, засичайки подаване пред вратата на противника за 1:0 - резултат, при който двата тима се отдръпнаха на отмора.

В рамките на по-малко от четвърт час Хари Кейн наниза две попадения. В 47-ата минута британският национал се възползва от асистенция на Сон за 2:0, а малко по-късно и Дайър го откри пред вратарското поле за 3:0.

До края на мача и Кристиян Ериксен записа името си измежду голмайсторите, оформяйки крайното 4:0.

С триумфа Тотнъм събра 44 точки и зае 5-ата позиция в класирането. Със същия актив са Челси и Ливърпул, като мърсисайдци имат мач по-малко.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР