Тотнъм трябва да продаде Хари Кейн, ако клубът няма намерение

...
Тотнъм трябва да продаде Хари Кейн, ако клубът няма намерение
Коментари Харесай

Реднап: Тотнъм трябва да продаде Кейн, той ще пасне перфектно на Манчестър Сити

Тотнъм би трябвало да продаде Хари Кейн, в случай че клубът няма желание да укрепва състава си през лятото и вероятно да гони титли през идната година, съобщи някогашният управител на тима Хари Реднап. Той добави, че капитанът на " шпорите " би бил съвършен заместител на Серхио Агуеро в Манчестър Сити.

" Хари е доста амбициозно момче. Той е отличен експерт, страховит човек и постоянно желае да играе футбол и да печели. Тотнъм пък се нуждае от промяна през лятото, само че дали ще харчат пари? Дали въобще някой ще прави огромни прехвърляния през идващите година или две? На него това надали ще му хареса в Тотнъм ", съобщи Реднап.

" Хари ще бъде прелестно попълнение за някой от по-големите тимове. Никак не ми се желае да го видя с друга фланелка от тази на Тотнъм и едва ли почитателите го желаят, само че той ще пасне идеално на Манчестър Сити поради напредналата футболна възраст на Агуеро. А и освен за Сити - той ще бъде ужасно попълнение за всеки клуб. Надявам се Хари да остане в Тотнъм, само че надали ще го направи, в случай че те не преследват титли ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР