Тотнъм смело вървеше към шестата си поредна победа в Премиър

...
Тотнъм смело вървеше към шестата си поредна победа в Премиър
Коментари Харесай

Не сме машини, оправда се Почетино

Тотнъм самоуверено вървеше към шестата си поредна победа в Премиър лийг, само че в последните 18 минути на дуела си с Уулвърхамптън позволи поврат от 1:0 до 1:3. Мениджърът Маурисио Почетино обаче одобри умерено нещата. “Не сме машини, несъмнено. През второто полувреме не владеехме топката задоволително, а даже в тези моменти, в които тя беше у нас, не действахме по верния метод. Грешахме в метода, по който се опитвахме да играем - изключително с тези дълги подавания. Когато овладеехме кълбото, опитвахме да търсим пряк жанр на игра. Освен това силите ни напуснаха”, съобщи той пред Военновъздушни сили след срещата в Лондон.

“След първото попадение в нашата мрежа се оказа доста мъчно да се върнем в дуела. На процедура не можахме да променим нищо. Разочаровани сме от резултата, само че такива неща се случват във футбола. През последните няколко седмици постигнахме доста положителни резултати и през днешния ден към този момент бе мъчно да задържим това ниво”, продължи аржентинецът.

Tottenham have lost against a newly-promoted side for the first time since April 2012 (vs. QPR), after being unbeaten in their previous 39 matches against PL new boys.

Then they faced Wolves... pic.twitter.com/i2h0t5nawu
— Squawka Football (@Squawka) December 29, 2018
“Шпорите” остават втори, само че рискуват в неделя да бъдат задминати от Манчестър Сити. Почетино към момента не желае да приказва за купата. “Смятам, че вършим приказен сезон. За първото място ще бъде мъчно, само че ще забележим какво ще се случи. И преди споделих, че към този момент не сме претендент за купата и не преставам да го настоявам. Днес го показахме - водехме с 1:0 и загубихме с 1:3. Но в случай че желаеме към края на сезона да сме претендент, не можем да си разрешаваме загуби по подобен начин”, приключи Почетино. Премиър лийг 20 кръг, събота 29 декември  Тотнъм 1:3краен резулат  Уулвърхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР