Тотнъм си тръгна с точка от гостуването на Евертън, като

...
Тотнъм си тръгна с точка от гостуването на Евертън, като
Коментари Харесай

Надлъгването между Бенитес и Конте приключи с реми

Тотнъм си потегли с точка от гостуването на Евертън, като срещата приключи 0:0. " Карамелите " несъмнено бяха по-добрият тим, само че не съумяха да стигнат до гол. В 61-ата минута съдията отсъди дузпа за домакините, само че след разглеждане с ВАР я анулира. Тогава Юго Лорис повали Ричарлисон, който го преодоля в наказателното поле. Решението бе целесъобразно с това, че вратарят е съумял леко да допре топката.

Към края на мача натискът на Евертън се усили, само че това докара до пространства в тяхната половина. Три минути преди края влезлият като запаса Джовани Ло Селсо насочи доста прекрасен удар, само че Пикфорд реагира ослепително и топката се удари в гредата. В добавеното време Мейсън Холгейт, който също се появи като запаса, получи червен картон за нарушаване против Хьойберг.

Положителното за Конте е, че въпреки всичко неговият отбор не позволи гол. Тотнъм обаче е на девето място и от ден на ден изостава от водещите тимове. Евертън е 11-и в класирането с една точка по-малко от лондончани.

В останалите два дуела, почнали в 16:00 часа българско време, Арсенал победи вкъщи Уoтфорд с 1:0, а Лийдс и Лестър приключиха наедно - 1:1, на терена на Лийдс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР