Тотнъм ще трябва да плати около 63 млн. паунда, ако

...
Тотнъм ще трябва да плати около 63 млн. паунда, ако
Коментари Харесай

Тотнъм ще трябва да счупи трансферния си рекорд, ако иска Ндомбеле

Тотнъм ще би трябвало да заплати към 63 млн. паунда, в случай че желае да притегли през лятото полузащитника на Олимпик Лион Танги Ндомбеле, написа Sky Sports. Според изданието двата отбора договарят интензивно по прехвърлянето на 22-годишния френски национал, само че към момента не са покрай съглашение. Ндомбеле дойде в Лион едвам през предходната година, като „ хлапетата " заплатиха едвам 7 млн. евро на Амиен за услугите му.

Ако Маурисио Почетино желае безусловно футболиста в състава си, то Тотнъм ще би трябвало сигурно да счупи трансферния си връх. До момента той се държи от бранителя Давинсон Санчес, който пристигна от Аякс през 2017 година за сумата от 42 млн. паунда. Финалистът от последното издание на Шампионска лига не е правил входящ трансфер от началото на 2018 година и след изтощителния сезон отборът сигурно ще се нуждае от „ свежа кръв ".

Самият Ндомбеле неотдавна дефинира Тотнъм като огромен клуб, само че сега той е на отмора и евентуално ще реши бъдещето си най-рано през юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР