Тотнъм ще предприеме най-сериозните и строги възможни мерки спрямо свои

...
Тотнъм ще предприеме най-сериозните и строги възможни мерки спрямо свои
Коментари Харесай

Тотнъм наказва свои фенове, продали билети на черно на Звезда

Тотнъм ще предприеме най-сериозните и строги вероятни ограничения по отношение на свои последователи, откакто ентусиасти на Цървена звезда нарушиха възбраната на УЕФА за наличие на мача от група "В " в Шампионската лига сред двата тима във вторник.

Феновете на сръбския клуб не получиха право да купуват билети за срещата в Лондон, откакто бяха осъдени поради прояви на расизъм по време на дуела от квалификациите за Лигата против ХИК Хелзинки по-рано през сезона.

Около триста последователи на Цървена звезда участваха в горната част зад вратата на стадиона на Тотнъм при загубата на обичания им тим с 0:5 късно нощес. Все още не ясно по какъв начин почитателите са се сдобили с входните талони за мача в британската столица. От Тотнъм обявиха, че ще санкционират своите ентусиасти, които са продали билетите си на сърби.

"Привърженици на Цървена звезда незаконно са придобили самостоятелни билети на пето равнище. Те обикаляха стадиона, с цел да се съберат в група. Полицията и стюардите незабавно идентифицираха и задържаха групата, която се оказа прекомерно огромна, с цел да бъде отстранена отвън стадиона незабавно. Ще предприемем най-строгите ограничения против хората, които са продали своите билети ", обявиха от лондонския клуб.

Все още не е ясно какви ще бъдат глобите от страна на УЕФА по случая. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР