Тотнъм“ ще позлати Хари Кейн, за да го задържи в

...
Тотнъм“ ще позлати Хари Кейн, за да го задържи в
Коментари Харесай

„Тотнъм“ позлатява Хари Кейн

„ Тотнъм “ ще позлати Хари Кейн, с цел да го задържи в своя състав. Нападателят не стопира да бележи, а сериозен интерес към него има един от работодателите с най-широки пръсти – „ Реал “ (Мадрид). За тази цел „ шпорите “ към този момент работят по правенето на новия му контракт. Кейн взима скромна заплата за един от най-хубавите нападатели в света – 124 хиляди евро седмично. Предстоящото нарастване на възнаграждението му ще е четвърто за последните три години и половина.

Националът на Англия усъвършенства върховото достижение във Висшата лига на Алън Шиърър от 36 попадения от 1995 година, откакто се разписа 39 пъти в шампионата през календарната 2017 година, в която приключи и като водещ изпълнител в Европа с общо 56 гола на клубно и национално равнище. Кейн има и осем хеттрика за 2017-а.

„ Годината, която адресирам е страхотна, само че такава я направи раждането на щерка ми – сподели таранът. – Осемте топки, с които вкарат хеттриците ги вардя в чанти. Все още не знам какво да ги върша. Ще приказвам с жена ми, тя ще каже къде ще ги сложим. Очаквам по-силна 2018-та година. Винаги съм казвал, че избирам да спечелвам трофеи с „ Тотнъм “ пред персоналните достижения. Имаме добър късмет да се борим за Купата на Англия. В Шампионската лига показахме, че можем да побеждаваме най-хубавите. Ще забележим до каква степен можем да стигнем. “

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР