Тотнъм ще направи нов опит да привлече в състава си

...
Тотнъм ще направи нов опит да привлече в състава си
Коментари Харесай

Тотнъм ще се пробва отново за Дибала през зимата

Тотнъм ще направи нов опит да притегли в състава си нападателя на Ювентус Пауло Дибала, твърди " Дейли Стар ". Аржентинецът бе покрай прекосяване в състава на " Шпорите " през лятото, като двете страни договориха съвсем всички елементи по договорката, само че не съумяха да я завършат в точния момент преди затварянето на трансферния прозорец в Англия.

Дибала нямаше огромно предпочитание да си тръгне от Ювентус, само че по всичко проличава, че той няма да е първи избор на треньора Маурицио Сари през този сезон. Аржентинецът е употребен като запаса в първите мачове от акцията за сметка на Гонсало Игуаин, който води офанзивата на " бианконерите ".

Ако обстановката не се промени до зимата, 25-годишният Дибала ще е много по-склонен да потърси ново предизвикателство. От Тотнъм не са се отказали от концепцията да го вземат в редиците си, а и от Юве са подготвени да продават, защото имат потребност от попълването на бюджета, откакто през лятото не съумяха да се разделят с доста от ненужните футболисти, които бяха пуснати на пазара.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР